POGLEDAJTE!

E, TO NAJVIŠE VOLIMO DA VIDIMO! Srbija se polako uigrava, ali jedno je i VAŽNIJE - hemija je tu! (FOTO/VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Sjajna atmosfera na treningu Srbije pred meč sa Portorikom, a posebno se izdvaja odnos Bogdanovića i Jovića. Od reportera MONDA sa Svetskog prvenstva, Nikole Lalovića.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Košarkaška reprezentacija Srbije je na "slobodan dan" u rasporedu Mundobasketa odradila još jedan ozbiljan trening uoči meča sa Portorikom (utorak, 14.00). Prema rečima reportera MONDA Nikole Lalovića, atmosfera je na visokom nivou i košarkaši su sve vreme nasmejani radili, a dobro je bio raspoložen i selektor Svetislav Pešić iako ekipa nije bila kompletna, zbog lakše povrede zgloba koju ima Filip Petrušev.

I prema rečima Pešića, kao i Ognjena Dobrića, ne vlada bojazan da Petruševa čeka duga pauza i čini se da bi mogao da pomogne timu čim prođe meč sa Portorikom, pa otud i nasmejana lica. Posebno se to videlo u slučaju Bogdana Bogdanovića i Nikole Jovića koji se odlično slažu i koji se znaju iz prošle sezone u NBA.

Pogledajte i fotografije sa treninga reprezentacije Srbije koja je u prvom kolu lako savladala Kinu (105:63), dok će posle meča sa Portorikom igrati i u sredu protiv Južnog Sudana (10.00) kada bismo već morali da znamo i rivale u drugoj fazi. Posle čudnog meča Italije i Dominikanske Republike, pred nama je može i lakši zadatak do četvrtfinala, o čemu je govorio i selektor Pešić na današnjem treningu.

"Da li je to iznenađenje, po meni da. Međutim, Dominikana je pokazala da može da pravi neočekivana iznenađenja, sklonili su Argentinu sa SP, imaju NBA igrača koji daje poseban kvalitet. Tauns je kompletan igrač, kvalitet imaju u svakom smislu. A i vi treba da znate da su to sve igrači iz španske lige, njihova dva spoljna igrača, bekovi... Zajedno igraju dugo, poznaju. Italija? Italija je možda potcenila, ne znam. Ovde na SP, potcenjivanje te obavezno kazni", naveo je Pešić.

BONUS VIDEO: