Košarka

"NE MOGU DA VERUJEM OD KOGA SAM IZGUBIO!" Malina napravio šou - pobedio NBA zvezdu i najboljeg šutera Srbije! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Na kraju treninga Srbije smo videli kako igrači šutiraju za tri sa pola terena, a prvi je pogodio Marko Marinović! Od izveštača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović/MN Press

Košarkaši Srbije su trenirali pred meč sa Portorikom u drugom kolu grupe B, a na treningu smo videli i Filipa Petruševa koji je odvojeno od ostatka tima vozio stacionarni bicikl. Ostatak reprezentativaca je bio na terenu, a nakon kraja treninga su ostali tu još desetak minuta.

Vanja Marinković i Nikola Jović su šutirali sa pola terena, a pridružio im se i Marko Marinović. Nekada sjajni plejmejker i reprezentativac naše zemlje je prvi pogodio i pokazao da ga šut nije napustio ni deceniju nakon kraja igračke karijere.

Nastavili su da šutiraju Nikola Jović i Vanja Marinković, a prvi je precizan bio krilni centar Majamija. Nije se bek našeg tima obradovao porazu pa kada je izlazio sa treninga čuli smo ga kako kaže: "Ne mogu da verujem od koga sam izgubio!" Pogledajte kako su naši košarkaši šutirali trojke:

Na treningu smo videli i Ognjena Stojakovića kako individualno radi sa centrima, kao i Borišu Simanića koga je šut posebno služio. Ubacio je deset trojki zaredom i možda bi on mogao protiv Portorika da bude taj koji će zameniti Filipa Petruševa i preuzeti njegove poene, skokove i minute u rotaciji selektora Pešića. Pogledajte šuteve Boriše Simaniaća:

BONUS VIDEO: