AUUUUU

NBA IGRAČ U VEZI SA GLUMICOM IZ FILMOVA ZA ODRASLE! Isplivao snimak - svi gledaju u nju!

Autor Nemanja Stanojčić

Centar Finiksa Deandre Ejton viđen je sa zvezdom filmova za odrasle...

Izvor: Instagram/katt_leya

Deandre Ejton (25) navodno se zabavlja sa zvezdom filmova za odrasle. Na snimku koji je postao viralan na društvenim mrežama vidi se da je NBA centar zajedno sa Ket Lejom, glumicom iz filmova koji nisu za mlađe od 18 godina. Nije mnogo trebalo da se jave navijači i da počnu da ga osuđuju zbog loših partija koje je imao prethodne sezone.

Sada oni tvrde da su dešavanja van terena glavni razlog za lošu igru. "Sada razumem zašto ne može da postigne više od 10 poena po meču", napisao je jedan od korisnika Tvitera. Mnogi su imali slične komentare za momka koji je 2018. godine odabran kao prvi pik na draftu. Za sada nije opravdao očekivanja na parketu, a izgleda da je krenuo stopama Zajona Vilijamsona...

U narednoj sezoni moraće da podigne nivo igre, pošto će sa Kevinom Durentom, Devinom Bukerom, Bredlijem Bilom, Erikom Gordonom i saigračima pokušati da napadne titulu u najjačoj ligi na svetu. Podsetimo, nedavno je upravo sa Gordonom i reprezentacijom Bahama izbacio Argentince u pretkvalifikacijama za Olimpijske igre i tako ostavio Fakunda Kampaca, Luku Vildozu i "gaučose" bez šanse da igraju u Parizu naredne godine.

Pogledajte i kako ona izgleda:

BONUS VIDEO: