Košarka

Srbija je zemlja košarke

Izvor Promo

Počelo je Svetsko prvenstvo u košarci, svakako centralni događaj ove godine kada je igra pod obručima u pitanju.

Izvor: Promo

Bilo je zanimljivo tokom godine gledati one čuvene „prozore“ i kako su se, inače jake reprezentacije, mučile protiv onih slabijih da obezbede mesto na takmičenju koje se sada održava u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

I mi obični, samo navijači, ćemo za vreme ovog Svetskog prvenstva biti jednaki sa nekim od najboljih košarkaša na svetu i to u činjenici da ćemo šampionat gledati putem malih ekrana. Sve to zbog mnogobrojnih otkaza s kojima su se suočavali selektori. Nije tu samo u pitanju Srbija kojoj nedostaje sedam ili osam igrača na koje smo navikli da brane državni grb i dres. Ipak, ima Srbija dobru grupu, po meri, pa se ne dovodi u pitanje prolaz dalje, a u nok-aut fazi, što se kaže, sve je moguće. Videćemo dokle dobacuje kvalitet aktuelne selekcije koju vodi Svetislav Pešić. Stručnjaci kažu, a takav je i sud javnosti, da je daleko od kvaliteta koja je 2002. godine, pod vođstvom istog čoveka osvojila zlatnu medalju.

Istina, mi u Srbiji smo se dosta razmazili kada su u pitanju sportska dostignuća pa uvek očekujemo medalju, i često nismo realni, ali uvek ćemo podržati naš nacionalni tim.

Očekuje nas još dosta vrhunske košarke, trajaće šampionat sveta do 10. septembra i zato je pravi trenutak da svi oni ljubitelji kladionice izvažu ponude (ako već nisu) i aktiviraju se jer šansa je tu za velike dobitke i dobre pogotke, barem dok traje uvodna grupna faza.

Što se tiče ponude, poznato je da MerkurXtip prednjači na našem tržištu. Kao i uvek dobili smo mejl obaveštenja koji nas nije iznenadio. Skrenuta nam je pažnja na ponudu i jasno je da će svi ljubitelji klađenja na košarku imati čemu da se okrenu i da se maksimalno zabave.

Za početak, tu je specijalna ponuda vezana za šampiona sveta, kao i specijali za pojedinačne učinke gotovo svake reprezentacije. Najveće šanse se daju Amerikancima, videćemo da li je to opravdano obzirom na kvalitet njihovog sastava, a tu u vrhu su Australija, Kanada, aktuelni branilac svetske krune Španija, pa Srbija, Slovenija, Italija i tako redom.

Poeni, asistencije i skokovi su već standardna ponuda, ali sada je za mnogobrojne igrače ubačena dodatna ponuda u vidu broja pogođenih trojki, zbirovi određenih statističkih kategorija, kao i dueli strelaca. Za prave ljubitelje kladionice i košarke, nema lepše stvari nego odigrati tiket sa više igrača i navijati za omiljenu selekciju ili omiljenog košarkaša.

Ipak, u MerkurXtip-u ni to nije sve. U toku je akcija koja traje do 8. oktobra, a prilagođena je za nove, ali i stare igrače.

Svaki novoregistrovani igrač dobiće uvodnih 500 dinara otključanog bonusa, a naredna tri depozita biće obogaćeni nagradnim procentima bonusa. Za prvi depozit ide bonus od 100 odsto, na drugi 200 odsto, a na treći 300 odsto bonusa.

Za one igrače koji su već igrali, odnosno uplaćivali depozit, sve do sada odigrano vodiće se kao prvi depozit, tako da do kraja ove akcije i njih očekuje bonus od 200 i 300 odsto na drugu i treću uplatu.

Zamislite samo kolike su mogućnosti za iskorišćenje bonusa kada je košarkaška ponuda takva kakva je u ovom trenutku.

Zato možemo samo da vas uputimo u MerkurXtip jer tamo svaka uplata vredi više, a sve dodatne informacije možete da pogledate na promo strani njihovog sajta.

Na kraju, navijajmo za „Orlove“ i nadajmo se što boljem plasmanu naših momaka na Svetskom prvenstvu na Dalekom Istoku.

Tagovi