Novi duo!

NJIH DVOJICA UVEK POSLEDNJI NA TRENINGU SRBIJE! Kari ode sa terena, a njihov šou tek onda počinje! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Iz treninga u trening ista priča - dvojica igrača ostaju poslednji i takmiče se. Stvorila se izgleda posebna veza između njih na ovom Svetskom prvenstvu. Od izveštača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Srbija nije trenirala na dan meča trećeg kola grupe B Svetskog prvenstrva sa Južnim Sudanom, ali jeste dan ranije. I tu smo videli dobro poznatu sliku koja je bila redovna na svim treninzima do sada. Poslednji su na terenu ostali Vanja Marinković i Nikola Jović.

Kao i na treningu pred meč sa Portorikom i kada su vežbali pred utakmicu sa Sudancima Nikola i Vanja su našli igru u kojoj će da se takmie. Pokušavali su da pogode sa pola terena, sa pola terena sa leđima okrenutim košu, sa celog... Pogledajte kako je to izgledalo:

Pred Portoriko im se u igricama pridružio Marko Marinović i dokazao da ga ruka itekako još uvek služi, a sada im je partner bio Bogdan Bogdanović. Nekoliko puta je kapitenu nacionalnog tima lopta zamalo izašla iz obruča kada je probao da ubaci koš sa pola terena bez gledanja.

Očigledno se napravila neka posebna veza između sada već iskusnog Vanje i mladog Nikole. Znajući koliko je mlad Marinković bio kada je "ubačen u vatru" u Partizanu, jasno je da ima mnogo toga da nauči krilnog centra Majamija. Pogledajte kako su se takmičili na treningu protiv pred Portoriko: