OGLASIO SE!

ZA SVE ONE KOJI VREĐAJU KOŠARKAŠE... Rakočević ODRŽAO LEKCIJU zbog Simanića: Uklonili mu bubreg, a vi NE CENITE!

Autor Milutin Vujičić

Proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević održao je lekciju svima onima koji uzimaju zdravo za gotovo nastup za reprezentaciju Srbije.

Izvor: MN Press/Kurir/Dado Đilas

Košarkaški reprezentativac Srbije Boriša Simanić zbog jakog udarca Nunija Omota na meču grupne faze Mundobasketa hitno je operisan i na kraju mu je usled komplikacija izvađen bubreg. U međuvremenu se oglasio i Košarkaški savez Srbije (KSS) i objavio najnovije informacije o Borišinom stanju, a naravno svi u Srbiji se nadamo da će sa mladim košarkašem na kraju biti sve u redu posle životne drame na Filipinima.

Zbog toga stiže podrška sa svih strana, saigrači i cela reprezentacija su uz Borišu, javio se i njegov klub Saragosa, a oglasio se i nekadašnji reprezentativac naše zemlje Igor Rakočević koji je svima održao lekciju zbog kritika koje su se ređale prethodnih nedelja (i ne samo nedelja) na račun košarkaša.

"Boriši Simaniću na Svetskom prvenstvu uklonjen bubreg zbog postoperativne komplikacije. Za sve one koji ne cene (ili čak i vređaju) kad profesionalni sportista da celo svoje leto za pripreme, ne provede vreme sa porodicom, rizikuje zdravlje, rizikuje da izgubi ugovor i izvor zarade od koje živi cela njegova porodica... I ovo može da se desi", napisao je Igor Rakočević na svom Tviteru i potom dodao: "KSS i država da reaguju i učine sve što mogu da Boriši pomognu i olakšaju mu ovu nesreću koja ga je zadesila. Drži se Boriša".

Podsetimo, košarkaš Nuni Omot, koji je krvnički udario Simanića u jednom duelu na meču Srbije i Južnog Sudana kada je meč već bio rešen u našu korist, oglasio se i rekao da to nije uradio namerno: "Čuo sam da je završio u bolnici, izvinjavam mu se se, nisam hteo da da to uradi, kamoli da to bude prljav potez. Nadam se da će se brzo oporaviti, molim se za njega, nisam prljav igrač i nikad nisam bio. Iz dubine srca mu se izvinjavam", naglasio je on iskreno.

BONUS VIDEO: