Košarka

PARTIZAN VIŠE NEĆE SARAĐIVATI SA MIŠKOM! Ostoja se oglasio: Uzeli su MILIONE evra od kluba, kako baš tad kreću problemi?

Autor Nemanja Stanojčić

Ostoja Mijailović potvrdio je još jednom da Partizan neće sarađivati sa Miškom Ražnatovićem.

Izvor: MN Press /YouTube/Screenshot/Biznis Priče

Partizan i definitivno neće više sarađivati sa Miškom Ražnatovićem. U klubu su besni na poznatog agenta zbog odlaska Jama Madara i raskida ugovora izraelskog plejmejkera pre potpisa za Fenerbahče. Sada je predsednik crno-belih Ostoja Mijailović još jednom o tome pričao.

Potvrdio je to. "Mogu slobodno da kažem da smo mi sa Miškom prekinuli saradnju iz tog razloga. Madar je nesportski izašao iz ugovora. Kako kreću problemi sa Madarom i Partizanom baš kada postaje deo te agencije? Sad će neko da objasni da je to slučajnost i da se kune u vernost, ne mora da mi se kune u vernost. Ta agencija je od Partizana uzela na milione eura, ja to u životu nisam imao nikada, to je jako loše, to rade loši ljudi", rekao je Mijailović u podkastu "Biznis priče".

Puštene su u prodaju sezonske ulaznice za narednu sezonu, a prvi čovek crno-belih ističe da je to jedan od važnih izvora prihoda. "Klub je imao prošle sezone imao preko pet miliona eura prihoda od karata i to je klub koji sam sanjao od 2017. godine", poručio je Mijailović. Inače, od igrača koji su u Partizanu sa Ražnatovićem kao agentom su Aleksa Avramović i Danilo Anđušić.

BONUS VIDEO: