Drži se!

OTKRIVENO KAKO JE BORIŠA SIMANIĆ! Stigle VAŽNE vesti iz Manile - poznati detalji!

Autor Dušan Ninković

Najnovije informacije o stanju Boriše Simanića, nakon dve operacije i gubitka bubrega na Mundobasketu.

Izvor: Profimedia/ IMAGO

Najveća drama ovogodišnjeg Svetskog prvenstva u košarci jeste povreda reprezentativca Srbije i nekadašnjeg igrača Crvene zvezde Boriše Simanića. Nakon udarca koji je dobio u duelu sa Nunijem Omotom iz Južnog Sudana, kada ga je afrički košarkaš laktom pogodio u torzo, Simanić je hospitalizovan, a zbog komplikacija nakon operacije lekari su morali da mu izvade bubreg.

U međuvremenu je porodica srpskog košarkaša stigla na Filipine kako bi pored doktora Radovanovića i oni vodili brigu o njegovom zdravlju, a nove detalje iz Manile otkrio je Marin Sedlaček. Tokom uključivanja u televizijski prenos iskusni košarkaški radnik i dugogodišnji stručni konsultant u prenosima saopštio je javnosti dobre vesti!

"Simanić je bolje, počeo je da jede, gladan je, to je dobra vest direktno od doktora Radovanovića i direktora Tarlaća", rekao je stručni konsultant televizije "Sportklub" Marin Sedlaček tokom uživo uključenja iz Manile. Podsećamo, doktor Radovanović najbitnija je osoba za oporavak Boriše Simanića, jer je nakon zadobijenog udarca prepoznao o kakvoj vrsti povrede je reč i zatim hitno intervenisao.

Celokupna situacija bila je dramatična jer se tražila krv za košarkaša koji je imao bilno krvarenje, a ostatak tima tokom noći nije spavao jer je brinuo za Simanića. U danima nakon teške povrede o tome su se oglašavali selektor Svetislav Pešić i Borišini saigrači iz nacionalnog tima, ali i drugi srpski sportisti. Tako je na dešavanja u Manili porukom iz Njujorka reagovao i Novak Đoković!

BONUS VIDEO: