Fantastično!

HIT PORUKA SELEKTORA PEŠIĆA - IZBRISAO, PA NAPISAO OPET! Puna svlačionica umirala od smeha! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Fantastično raspoloženje u timu Srbije, čak i pred veoma važan meč protiv Litvanaca - koji smo na kraju ubedljivo dobili.

Izvor: Sportklub/Printscreen

Reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju (86:67) u četvrtfinalu Svetskog prvenstva na Filipinima, a i ovaj meč je pokazao koliko je dobro raspoloženje u ekipi. Bogdan Bogdanović je otkrio da je jačanju timskog duha doprinela i poruka koju su dobili od Boriše Simanića pre utakmice. Zna se da ekipe selektora Svetislava Pešića često nasmejane igraju košarku - posebno kad on napravi komediju u svlačionici!

Dok se tim pripremao za utakmicu protiv Litvanije, selektor Svetislav Pešić je na tabli napisao "Svi za jednoga, jedan za svi!" i izazvao mngo smeha u svlačionici! Nasmejani su bili čak i saradnici iskusnog trenera, pa je on nakon što se ispratio i svi prepravio u sve ipak vratio na staro! Pogledajte kako je to izgledalo:

U ovom trenutku ni selektoru ni reprezentativcima nije bitno kako bi trebalo - Srbija je u polufinalu i u sredu popodne saznaće rivala protiv kojeg će igrati za mesto u poslednjem meču na turniru. Svakako, sada je medalj mnogo bliža nego što je bila na početku turnira kada je oslabljena Srbija od mnogih bila otpisana!

BONUS VIDEO: