Idemo, radimo!

KARI SPREMIO ZAMKU ZA KANAĐANE - "ORLOVI" SPREMNI DA GRIZU! Jednu prednost imamo sigurno, na tu kartu igra Pešić! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Ako nešto sigurno imamo kao prednost u odnosu na Kanađane to je raspored i svežina! Izgleda da je na to računao i selektor Svetislav Pešić. Od izveštača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

Izvor: MONDO/Nikola Lalović

Košarkaši Srbije održali su poslednji trening pred polufinale Svetskog prvenstva u košarci! Naši momci od 16:45 igraju sa selekcijom Kanade, a pre meča je selektor Svetislav Pešić održao skraćeni trening.

Došli su "orlovi" u "Mall of Asia" arenu da malo "osete" obruče i odrade šuterski trening i deluje da će biti sveži za duel sa Kanađanima, Videli smo da ne fali motivacije našim momcima pošto su se neka zakucavanja i trojke burno slavili na delu treninga otvorenom za medije.

Srbija je svoj meč četvrtfinala protiv Litvanije odigrala u utorak od 10:45, dok je Kanada igrala tek sutradan i to od 14:30. Zatim je naš tim trenirao u četvrtak od 9:00 do 10:50, a tek onda je Kanada izašla na teren. Više vremena je naš tim imao da se odmori, a deluje da je i meč Srbije sa Litvanijom bio donekle lakši za naš tim u odnosu na duel Kanade sa Slovenijom.

Meč polufinala Svetskog prvenstva počinje od 10:45, a direktan prenos tekstualno ćete moći da pratite i na MONDU. Košarkaši Srbije su već obezbedili plasman na Olimpijske igre u Parizu, ali kao što je rekao Nikola Milutinov na prethodnom treningu neće se ekipa zadovoljiti time. 

BONUS VIDEO: