Košarka

LUDNICA U AUTOBUSU, SVI PEVALI KARIJU PEŠIĆU: Posvetili su mu jednu pesmu (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Reprezentacija Srbije nastavila je slavlje u velikom stilu, a pesmu su posvetili Svetislavu Pešiću.

Izvor: Printscreen/KSS

Srbija je demonstirala silu i pobedila Kanadu (95:86). Pošla je u finale Svetskog prvenstva u košarci. Za zlato igraće protiv boljeg iz okršaja Nemačka-SAD. Dok čeka da sazna ime protivnika srpski tim pravi šou u Manili. Pokazuje to i snimak koji se pojavio iz autobusa u kom su svi članovi ekipe. Pevali su selektoru Svetislavu Pešiću.

Posle velike pobede usledilo je slavlje, pa su selektoru pevali popularnu navijačku pesmu "Feed from desire", koja se pretežno koristi u fudbalu ali sada imamo priliku da vidimo kako su "orlovi" slavili uz ovaj hit. Ceo autobus glasno je pevao "Kari's on fire, your defence is terrified", prepevanu verziju pesme.

Nisu svi verovali u Svetislava Pešića posle poraza od Italije na Evropskom prvenstvu i na Mundobasketu, ali je ovog puta ceo tim imao moćnu pouku za sve. Dokazuje to i klip sa numerom posvećenom iskusnom stručnjaku. Svi u pevali u glas u autobusu i tako pokazali koliko veruju u selektora..

Popularni Kari doveo je reprezentaciju do finala, gde će "orlovi" da krenu u pohod na zlatnu medalju, njegovu drugu nakon Indijanapolisa i 2002. godine, kada je pokorio planetu sa Jugoslavijom.

BONUS VIDEO: