Podrška!

BOGDAN OTKRIO PRED SVIMA: "JOKIĆ NAM ŠALJE PORUKE!" Evo kako Nikola komunicira sa "orlovima" u toku Mundobasketa!

Autor Dušan Ninković

Najbolji srpski košarkaši igraće za zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu, a turnir prati i Nikola Jokić koji nije sa reprezentacijom.

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Reprezentacija Srbije izborila je finale Mundobasketa pobedom nad Kanadom (95:86), a četa Svetislava Pešića boriće se za zlato iako su je mnogi pre turnira otpisali zbog velikog broja otkaza. Među onima koji se nisu odazvali pozivu za Svetsko prvenstvo je i Nikola Jokić, po mišljenju mnogih najbolji košarkaš današnjice. On je odlučio da ovog leta odmori, ali ga nacionalni tim i dalje zanima!

Po rečima najboljeg reprezentativca Srbije Bogdana Bogdanovića, posle svakog meča u Manili Nikola Jokić se javi kolegama iz nacionalnog tima! Komuniciraju porukama, pa tako centar Denver Nagetsa prati situaciju u reprezentaciji, na putu do još jednog istorijskog finala za srpsku košarku!

"Nikola Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice", rekao je kapiten Bogdan Bogdanović tokom razgovora za "Jurohups"!

U istom razgovoru Bogdan se još jednom dotakao Jokića, ali iz drugog ugla - kako je njegov izostanak otvorio prostor drugima. "To je otvorilo priliku za neke druge momke. Niko ne treba da dolazi na takmičenje umoran. Ako možeš - možeš. Ako ne - ne možeš. To je pošteno i profesionalno. Poštujemo svakog i ko je došao i ko nije. Mi smo i dalje prijatelji, volimo sve i svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovde odgovorio zadacima, momci su videli kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio", rekao je Bogdanović.

BONUS VIDEO: