Svi za jednog...

POSLEDNJI PLES SVETISLAVA PEŠIĆA: Dok Amerikanci ližu rane, Kari postrojava svoju četu!

Autor Nikola Lalović

Svetislav Pešić i Srbija broje sitno do finala, ali nema odmora! Svi će na teren jer se moramo spremiti za Nemačku. Od izveštača MONDA sa Mundobasketa Nikole Lalovića

Izvor: Adria media group/ Dado Đilas

Srbija i devetog septembra priča samo o košarci! Naši sjajni košarkaši uspeli su da se plasiraju u finale Svetskog prvenstva, ali nakon velike i impresivne pobede nad Kanadom nema mesta za slavlje. Mora da se radi, jer je pred nama finale!

Finalna utakmica biće održana od 20:45 po lokalnom vremenju u nedelju, što je 14:45 u Srbiji i sasvim sigurno će svaki televizor u državi biti upaljen tada. Do tada će naši momci malo odmoriti, a onda sledi trening!

Svetislav Pešić je zakazao odlazak u "Ninoj Akvino" halu od 19:00 do 20:50 po lokalnom vremenu (13:00 do 14:50 u Srbiji) i tada će se naš tim spremati za susret sa Nemačkom. Ako je neko znalac kada je nemačka košarka u pitanju to je jedan od utemeljitelja moderne nemačke košarke Svetislav Pešić i ostje da se vidi kakav će mu biti plan.

Što se tiče Nemaca oni su, iako su sinoć kasno završili meč jer su igrali u večernjem terminu, trening zakazali pre duela Srbije. Oni će na teren od 16:50 do 18:40 (10:50 do 12:40 po srpskom). Italijani i Slovenci koji igraju za sedmo mesto su svoje treninge otkazali jer im je meč u subotu, dok će Kanada posle poraza od Srbije ipak na teren od 14:40 do 16:30. Amerikancima se takođe ne trenira, a i razumljivo je...

BONUS VIDEO: