Svi gledaju!

ZBOG SRBIJE U FINALU ODLOŽENI RADOVI! Hit priča iz Bijeljine - svi će gledati "orlove"!

Autor Dušan Ninković

Oko 6.000 građana u Bijeljini trebalo u nedelju da ostane bez struje, ali je Srbija "pokvarila" planove!

Izvor: Kurir/Dado Đilas

Košarkaši Srbije u nedelju od 14.40 časova boriće se za zlato u finalu Svetskog prvenstva protiv Nemačke. Izabranici Svetislava Pešića napravili su fantastičan uspeh, a sada žele da uzmu i trofej i obraduju milione srpskih navijača koji će u nedelju da ih bodre.

Sve će stati kada Bogdan Bogdanović i njegovi saigrači istrče na parket “Mall of Asia” arene u Manili i uz finale US Opena od 22 časova to će definitivno biti najvažnija stvar u nedelju. Prenos iz Manile pratiće srpski navijači širom sveta, a za neke od njih pred istorijsko finale koje svi žele da gledaju pojavili su se problemi, koji su ipak rešeni. Oko 6.000 ljudi u Bijeljini trebalo je da ostane u nedelju bez struje zbog najavljenog redovnog godišnjeg remonta elektromreže!

To bi značilo da bi ostali i bez mogućnosti da gledaju Pešićeve momke u borbi za zlato, međutim, ipak se od planova odustalo zbog Srbije. Preduzeće "Elektro-Bijeljina" odgodilo je ranije najavljeni remont trafo stanice koja snabdeva potrošače u centru grada, kako bi građani Bijeljine mogli sutra da prate finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci između Srbije i Njemačke. 

"Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju utakmicu i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, Elektro-Bijeljina će odgoditi najavljeni remont trafo stanice Bijeljina tri", navodi se u saopštenju iz ovog preduzeća. Iz "Elektro-Bijeljine" navode da će na taj način omogućiti svim sugrađanima da imaju struju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće u oktobru.

BONUS VIDEO: