ONA JE KLJUČ

KO JE ŽENA ZBOG KOJE NBA ZVEZDA HOĆE U SRBIJU? Matijana ima naše korene - oprostila mu je i PREVARU! (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Terens Ros priznao je da ne bi imao ništa protiv da dođe u Srbiju zbo svoje supruge Matijane koja ima srpske korene.

Izvor: Instagram/printscreen/matijanar

Terens Ros (32) želi karijeru da nastavi u Srbiji. Otvoreno je priznao da mu je naša zemlja "jedina opcija ako odluči da dođe u Evropu." Zašto? Zbog svoje supruge Matijane Ros. Ona ima srpske korene i često dovodi decu ovde i zbog svega toga Amerikanac iz NBA lige se otvoreno nudi.

Partizan ga želi i to nije nikakva tajna. Ko je ona? Nema previše podataka o njoj, osim pojedinih pisanja da je odrasla u Kanadi i da se sa Terensom upoznala u Torontu kada je on igrao za Reptorse. Njihovu vezu obeležila su dva skandala, - jedan zbog prevare, jedan tokom trudnoće. Prošli su kroz sve to i sada imaju decu i po zajedničkim fotografijama deluju srećno i zadovoljon.

On je tokom 2016. godine prevario Matijanu sa Amber Rouz, poznatim TV licem, modelom i starletom koja se zabavljala i sa Kanje Vestom, Viz Kalifom i mnogim drugima. Na kratko je bila sa Rosom. Matijana je sve to saznala i oprostila mu je prevaru. Ovo je Matijana Ros:

Drugi put haos je nastao kada je bila u drugom stanju, pošto su određeni ljudi ispod objave o tome ostavljali komentare i pitali se da li će beba biti svetlijeg ili tamnijeg tena što je nerviralo Terensa koji je reagovao na sve to i tvrdio da ga vređaju, zbog čega je bio to postalo i tema u američkim medijima.

Od tada je dosta prošlo, njih dvoje su sada zajedno i postoji šansa da ga uskoro vidimo u Srbiji. On je rođen u Portlandu 5. februara 1991. godine i na draftu ga je 2012. izabrao Toronto gde je proveo pet godina i postao šampion u zakucavanju na Ol-staru. Posle toga igrao je za Orlando, pa je otišao u Finiks gde je bio u timu sa Kevinom Durentom i Devinom Bukerom. Trenutno je slobodan igrač. Inače, Terens je prošle godine postao hit u Srbiji kada je na Instagramu opsovao na srpskom i kada je rekao "je*em ti mater" na srpskom.

BONUS VIDEO: