Vratio se!

PRVA SLIKA ALEKSE AVRAMOVIĆA POSLE MUNDOBASKETA! Srpski košarkaš u društvu poznatih komšija! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Poznati par iz sveta glume pohvalio se fotografijom sa Aleksom Avramovićem, omiljenim srpskim košarkašem.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić

Reprezentativci Srbije postali su vicešampioni sveta na Mundobasketu 2023. godine, a nastupi "orlova" na drugom kraju sveta učinili su čitavu naciju ponosnom. Od kapitena Bogdana Bogdanovića, preko povređenog Ognjena Dobrića i Boriše Simanića koji je imao dve operacije u Manili, pa do Alekse Avramovića koji je na turniru postao jedan od najbitnijih igrača tima! Bek iz Čačka postao je omiljen u javnosti, a o njemu izuzetno mišljenje imaju i komšije.

Srpska glumica Miliša Milša podelila je na društvenim mrežama fotografiju na kojoj je i njen komšija, srebrni - a zapravo zlatni - momak sa Mundobasketa koji je završen pre nekoliko dana!

"Junak, heroj, borac, dobar i pošten momak sa srcem lava i dušom od pamuka, ponos svih nas! Presrećni smo što te poznajemo predivni momče! Bravo, bravo, bravo! Naš komšija - naš ponos, uzor svima nama", napisala je srpska glumica Milica Milša uz fotografiju na kojoj je njen supruga Žarko Jokanović, ali i Aleksa Avramović.

Podsećamo, Aleksa Avramović je iz drugog plana stigao do uloge ljubimca navijača tokom Svetskog prvenstva na Filipinima. Isticao je neverovatnom energijom, odbranom koja je mučila i NBA zvezde, ali i serijama pred protivničkim košem - poput one protiv Nemačke u finalu kada je sam uhvatio priključak!

BONUS VIDEO: