Fešta!

NIKOLA JOKIĆ STIGAO NA SLAVLJE SRPSKIH KOŠARKAŠA! Sa dočeka u klub - i najbolji na svetu je sa njima! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski reprezentativci, Novak Đoković i Nikola Jokić zajedno slave.

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić

Nakon dočeka u Beogradu za Novaka Đokovića i košarkašku reprezentaciju Srbije, svi zajedno su se uputili u jedan prestonički klub, gde se nastavlja slavlje nakon velikih uspeha. Reprezentativcima Srbije koji su osvojili srebro na Mundobasketu priključio se i najbolji igrač NBA lige - Nikola Jokić je sa suprugom stigao na proslavu!

Centar Denver Nagetsa propustio je obaveze u nacionalnom timu ovog leta i četvrti put u karijeri odbio je poziv selektora, ali je stalno bio uz reprezentativce! Bogdan Bogdanović je tokom turnira istakao da Nikola Jokić šalje poruke igračima na Filipinima i da pruža podršku dok se bore na Svetskom prvenstvu. I taj podatak pokazuje zajedništvo koje krasi reprezentaciju Srbije ovih dana!

Zbog toga ne treba da čudi što se Nikola Jokić kao poseban gost pojavio u klubu gde će reprezentativci Srbije u društvu Novaka Đokovića proslaviti srebro sa Svetskog prvenstva, ali i osvajanje US opena, rekordnog 24. grend slema za najboljeg tenisera svih vremena. Pogledajte fotografije sa lica mesta:

Očekuje se da srpskim sportistima večeras zapevaju Ceca Ražnatović, Vlado Georgiev i Saša Matić, što znači da bi provod mogao da bude odličan. Nikola Jokić je ovog leta već bio na Cecinom koncertu, dok je Novak Đoković u Crnoj Gori uživo slušao Georgieva.

BONUS VIDEO: