ŠOU!

JOKIĆ SE SKINUO NA SLAVLJU KOŠARKAŠA I PAO U TRANS! Pogledajte ludnicu, sa njima je i Novak! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako su se naši košarkaši proveli na velikoj proslavi srebra na Svetskom prvenstvu, a došli su i Nikola Jokić i naravno Novak Đoković.

Izvor: Twitter/_Arhivator/Screenshot

Srpski košarkaši, basketaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček na čuvenom Balkonu. Na platou ispred Gradske Skupštine Beograda okupio se veliki broj navijača koji su došli da ih podrže i zahvale im se na onome što su u prethodne dve nedelje učinili za srpski sport, za medalje koje su doneli sa Svetskog i Evropskog prvenstva odnosno sa US Opena, a očekivano je bilo veoma emotivno, uz mnogo suza.

Nakon svega, slavlje je nastavljano u jednom prestoničkom restoranu gde su im se pridružile supruge, ali i Nikola Jokić koji nije učestvovao na Svetskom prvenstvu zbog svojih razloga. Ipak, da je deo ekipe pokazao je dolaskom i slavljem sa košarkašima gde je, sudeći po snimcima, aposlutno "dominirao". Pogledajte snimke na kojima Jokić uživa:


U jednom trenutku Nikola Jokić je čak skinuo i majicu i nastavio da se veseli sa košarkašima Srbije, a neki bi rekli da je možda ovo emotivnije prihvatio nego osvajanja šampionske titule sa Nagetsima, iako je bio deo te ekipe. Ovoga puta "orlove" je samo pratio na televiziji i navijao je za njih, a svi se nadamo da je ovo i signal da će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu i da će sa našim košarkašima pokušati da dođe i do zlatne medalje.

Pogledajte i fotografije sa dočeka na kome je Novak Đoković zaplakao kao retko kada u karijeri:

Pogledajte i fotografije "lepših polovina" naših košarkaša:

Pogledajte i dolazak Nikole Jokića sa suprugom na slavlje:

BONUS VIDEO: