DIRLJIVO!

SCENA ZA SVA VREMENA - O NJOJ PRIČA SRBIJA! Nakon ovih Novakovih reči, Boriša je zaplakao na balkonu! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković i Boriša Simanić obeležili su slavlje na balkonu Gradske Skupštine u Beogradu.

Izvor: RTS/screenshot

Srpskom košarkašu Boriši SImaniću odstranjen je bubreg tokom Svetskog prvenstva u Manili zbog jakog udarca koji je dobio na meču sa Južnim Sudanom i njegovo zdravstveno stanje uopšte nije bilo bezazleno. Ujedinio je košarkaše i celu Srbiju, polako se od svega oporavlja, pa je čak došao i na svečani doček ispred Gradske Skupštine Beograda gde se okupio veliki broj navijača kako bi se zahvalio našim sportistima na izvanrednim uspesima.

Upravo je Boriša Simanić zaradio i najveći aplauz publike kada se pojavio na Balkonu, a najemotivniji trenutak bio je kada se pojavio i Novak Đoković. Njemu su oči bile pune suza zbog ponosa, a imao je i posebnu poruku za Borišu Simanića sa kojim se čuo tokom Svetskog prvenstva i poželeo mu oporavak.

Kazao mu je da je heroj Srbije i zatražio je od publike da zajedno skandiraju "Boriša Simanić", posle čega je i srpski košarkaš, koji retko pokazuje emocije, zaplakao. Grlio se sa Novakom Đokovićem i svojim saigračima iz reprezentacije i jednostavno je i njemu srce bilo puno posle najteže životne situacije, iz koje je izašao samo jači i može da kaže da je okružen ljudima koji ga vole i dive mu se na onome što je uradio za Srbiju.

Nakon emotivnog izdanja na čuvenom Balkonu, srpski sportisti nastavili su slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde smo videli kako su Jelena i Novak uživali uz Cecu, ali i kako se srebrnim košarkašima pridružio i Nikola Jokić i pao u trans, pošto je opšti utisak da je bio najveseliji u društvu.

Pogledajte supruge srpskih sportista koje su se pridružile velikom slavlju:

Kao i dolazak Nikole Jokića sa suprugom Natalijom na slavlje u jednom prestoničkom restoranu:

Pogledajte i kako izgleda supruga omiljenog srpskog košarkaša Alekse Avramovića:

BONUS VIDEO: