HIT!

ALEKSA "UKRAO ŠOU" - SVIRAO NA KLAVIJATURI! Edita mu pevala na uvo, pa poručila: "Furaj mali!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Aleksa Avramović je ponovo "ukrao šou", ovoga puta na slavlju košarkaša u jednom restoranu.

Izvor: Instagram/editaaradinovic/megaband/Screenshot

Košarkaši Srbije, basketaši i Novak Đoković imali su spektakularan doček na balkonu Graske Skupštine u Beogradu gde je bilo mnogo suza radosnica, da bi nakon toga produžili svi zajedno u jedan prestonički restoran u kome su nastavili slavlje. Već smo videli da su im se pridružile supruge, porodice, prijatelji, a sve je oduševio i dolazak Nikole Jokića, koji nije bio sa košarkašima ovog leta, ali je definitivno "bio i ostao deo ekipe".

Dok su Jelena i Novak plesali uz romantičnu muziku, videli smo da je Nikola Jokić bio najveseliji, a pratio ga je Aleksa Avramović koji je "ukrao šou" na klavijaturi. Dok je pevačica Edita Aradinović pevala Severininu pesmu "Uno Momento", Avramović se priključio i "svirao" zajedno sa Mega Bendom.

To je sve nasmejalo, a posebno pevačicu Editu koja je podelila snimak na društvenim mrežama i uz njega napisala: "Furaj mali!", pa se čini da je i njoj Avramović postao miljenik, kao i najvećem delu nacije posle nastupa na Svetskom prvenstvu. Pogledajte taj njihov zajednički nastup:

A ovako je izgledalo i iz drugog ugla:

Pogledajte i kako su košarkaši Srbije došli na proslavu zajedno sa svojim suprugama:

A ovako je bilo na dočeku na balkonu Gradske Skupštine Beograda:

BONUS VIDEO: