Heroj!

SIMANIĆ SE OGLASIO NAKON DOČEKA U BEOGRADU! Borišina emotivna poruka - napisao samo 5 reči!

Autor Dušan Ninković

Srpski košarkaš Boriša Simanić podelio je na Instagram profilu snimak sa dočeka srbrenih reprezentativaca.

Izvor: MN Press

Košarkaši Srbije osvojili su srebrnu medalju na Mundobasketu 2023. godine, a u Beogradu je reprezentativcima priređen fantastičan doček. Na čuveni balkon izašli su basketaši, košarkaši i Novak Đoković, a najveći aplauz dobio je krilni centar Boriša simanić - junak sa Svetskog prvenstva na Filipinima!

Nakon što je ujedinio Srbiju i iz bolničke postelje motivisao saigrače da osvoje medalju u Manili, Boriša Simanić je ovacijama i aplauzima dočekan u Beogradu, a sada se i on oglasio... Napisao je samo pet reči - "Veče za pamćenje, neverovatni ste" - ali je i to dovoljno da se  vidi koliko mu je značilo što je sa drugovima iz nacionalnog tima mogao da pozdravi publiku koja je tokom prethodnih nedelja bodrila njegove kolege na terenu i njega u najvažnijoj životnoj borbi.

Na snimku koji je Boriša Simanić podelio na društvenim mrežama vidi se defile čitave delegacije Košarkaškog saveza Srbije, od predsednika Danilovića, preko selektora Pešića i svih igrača do kapitena Bogdanovića. Pogledajte Borišinu objavu na Instagramu:

Podsećamo, Borišu Simanića je laktom u telo udario reprezentativac Južnog Sudana Nuni Omot i odmah se izvinjavao zbog toga, ali je srpski košarkaš morao u bolnicu. Lekar reprezentacije preoznao je kakva bi povreda mogla da bude pa je tražio hitnu hospitalizaciju za Simanića, a kasnije je doktor Radovanović tražio i ko bi mogao da donira krv Boriši. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde ostatak turnira proveo je u bolničkoj postelji, a nakon dve operacije koje je imao u Manili izgubio je bubreg.

A ovako je izgledalo kada je Novak Đoković izašao na balkon:

BONUS VIDEO: