Kakav lik!

DONČIĆ ZAPEVAO VIDOVDAN I PODIGAO TRI PRSTA U VAZDUH! Isplivao snimak - Luka SRBUJE za sve pare! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Najbolji košarkaš Slovenije Luka Dončić dobro zna stihove koji su u Srbiji omiljeni.

Izvor: Instagram/screenshot/badbunnybasket

Reprezentativci Srbije doputovali su sa Mundobasketa i na dočeku u Beogradu zapevali nekoliko poznatih patriotskih pesama - ceo grad je odjekivao dok su išli stihovi "Veseli se srpski rode", a Luka Dončić je imao neke druge povode za slavlje. Na društvenim mrežama postao je viralan snimak na kojem se vidi kako slovenački košarkaš uz numeru "Vidovdan" diže tri prsta u vazduh!

Za sada nema mnogo detalja o tome kako je nastao snimak na kojem je Luka Dončić centralna figura, ali je ono što se dešava na njemu veoma jasno. Dok u pozadini odzvanjaju poznati stihovi, Luka Dončić je u zanosu. U jednoj ruci drži mobilni, druga mu je u vazduhu i njome "srbuje", a sa usana mu se može pročitati da zna reči ove dobro poznate pesme.

Inače, poreklo Luke Dončića je baš na Kosovu i Metohiji, odakle se njegov deda odselio u Sloveniju. O Kosovu i Metohiji prethodnih godina često su govorili i Luka i njegov otac Saša Dončić, koji je deo svoje igračke karijere proveo u srpskim klubovima. Pogledajte snimak o kojem se priča:

Naravno, Dončićeva ljubav prema srpskoj muzici dobro je poznata širom sveta. On se i pred mečeve u NBA ligi opušta uz neke od naših najpopularnijih pevača, a svojevremeno su i u arenama nekih od najboljih američkih timova puštani srpski hitovi, jer je on tako želeo! Koliko mu dobro ide srpski saznale su i sudije na Svetskom prvenstvu, pošto ih je nekoliko puta opsovao!

BONUS VIDEO: