Košarka

ISPLIVAO SNIMAK, LUKA SLAVIO SA SRBIMA! Evo sa kim je pevao VIDOVDAN i dizao tri prsta (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Luka Dončić i Slovenci sjajno su se prvodili na Mundobasketu - i to zajedno sa srpskim košarkašima.

Izvor: Tweet/Анастасија/Screenshot

Nakon što su navijači u Srbiji oduševljeno gledali kako Luka Dončić uz podignuta tri prsta peva srpsku patriotsku pesmu "Vidovdan", isplivao je novi video-snimak iz, pretpostavka je, istog provoda Slovenaca. On je zajedno sa Srbima u Manili slavio u danima istorijskog uspeha srpske košarke i osvajanja srebrne medalje na Mundobasketu.

Na video-snimku na društvenim mrežama vidi se Luka Dončić u zagrljaju sa Stefanom Jovićem, a tu su i Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Aleksej Nikolić, srpski šampion u basketu 3x3 Strahinja Stojačić... Iza njih bile su ispiane reči "Veliko hvala" uz prskalice. Bio je to sjajan provod košarkaša, koji su nastavili proslavu velikog uspeha i u Beogradu, na dočeku na balkonu Starog dvora, kao i u jednom klubu posle toga, u kojem su takođe bili zajedno sa Novakom Đokovićem.

Za razliku od Srbije, Slovenci nisu uspeli da uđu u završnu borbu za medalju, jer su Mundobasket završili u četvrtfinalnom porazu od Kanade, koja je potom eliminisana baš u duelu protiv Srbije.