Uh...

NBA SUPERSTAR IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Posle droge, alkohola i propalog braka, sad je slupao Mercedes!

Autor Nikola Lalović

Lamar Odom nikako da prestane sa skandalima nakon završetka karijere.

Izvor: Profimedia

Nekadašnji NBA šampion Lamar Odom ponovo je u problemima! Sada je oko 3:00 časa izjutra u ponedeljak blizu svoje kuće bio uičesnik saobraćajne nesreće. 

Kako prenosi "TMZ" on se vraćao kući sa zabave kod prijatelja i unutar mercedesa koji je vozio mu je ispao mobilni telefon. Dok je pokušavao da ga uzme sa poda automobila izgubio je kontrolu nad vozilom i zakucao se u parkirane automobile na obližnjem parkingu.

Srećom po njega aktirivrali su se vazdušni jastuci i on je ostao bez ozbiljnijih povreda, ali je automobil ozbiljno oštećen. Odom je potom morao da ode u policiju gde je dao izjavu, ali je i testiran. proveravalo se da li je bio pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci. Lamaru Odomu posle završetka karijere desile su se mnoge loše stvari. Mučio se sa alkoholizmom, drogama, propalim brakovima i bankrotom i sada je ovo samo još jedan u nizu problema. 

Rođeni Njujorčanin je nakon studiranja na Roud Ajlendu bio četvrti pik na draftu 1999. godine, Igrao je za LA Kliperse, Majami Hit, LA Lejkerse, Dalas u NBA i na kraju za Baskoniju na kratko u Evropi. Dva puta je bio NBA šampion, a jednom najbolji šesti igrač lige.

BONUS VIDEO:

Tagovi

nba