NAKON PORAZA

"ZA NAS SU SADA NEKE STVARI JASNIJE!" Obradović nikad kraći, a SVE JE REKAO - briga pred početak ABA lige

Autor Milutin Vujičić

Oglasio se Željko Obradović nakon trećeg vezanog poraza Partizana uoči početka nove sezone ABA lige.

Izvor: MN Press

Partizan nije uspeo da osvoji treće mesto na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini pošto je posle velike drame izgubio protiv Bajerna (99:95). Crno-beli su pali u trećoj deonici kada je klub iz Minhena napravio seriju 18:0, potom je ipak Partizan uspeo da povede i 93:92, međutim Karsen Edvards je odveo tim Pabla Lasa do pobede.

S obzirom na to da je ovo treći uzastopni poraz Partizana, i to uoči početka ABA lige (2. oktobar protiv Mornara), mnoge stvari se neće dopasti Željku Obradoviću koji će od svojih igrača tražiti hitnu reakciju. Očigledno, pojedine stvari koje su se dogodile u porazima od Studentskog centra, Efesa i Bajerna su sasvim dovoljna opomena svima uoči starta nove sezone u kojima to ne smeju da ponove.

"Bio je vrlo koristan turnir za nas da vidimo šta možemo pred takmičarske utakmice koje sada slede. Za nas su neke stvari sada jasnije", rekao je Obradović i osvrnuo se na podršku koju je imao po povratku u halu Panatinaikosa gde je pravio fantastične rezultate godinama: "Ovde je uvek isto".

Crno-beli se u ponedeljak vraćaju u Beograd, a već sedam dana kasnije igraju prvi meč u ABA ligi ove sezone protiv Mornara u Beogradu, pa žele da pobedom počnu "odbranu titule" na Jadranu.

BONUS VIDEO: