DOBRO JE!

CELA SRBIJA JE ČEKALA OVU FOTOGRAFIJU: Boriša Simanić sa osmehom i BEZ ZAVOJA, Miško otkrio detalje! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Miško Ražnatović je pojasnio kako teče oporavak košarkaša Boriše Simanića.

Izvor: Instagram/misko4raznatovic/Printscreen

Srpski košarkaš Boriša Simanić dobio je jak udarac na meču protiv Južnog Sudana na Mundobasketu krajem avgusta, a na kraju se ispostavilo da mu je to napravilo ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih je izgubio bubreg. Srećom, Simanić je uspeo da dobije životnu bitku i kao heroj, sa srebrom oko vrata, vratio se iz Manile zajedno sa ostalik košarkašima Srbije koji su dočekani na balkonu Gradske skupštine u Beogradu.

Dve nedelje kasnije, oglasio se i njegov agent Miodrag Miško Ražnatović koji je na Instagramu podelio zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da je Boriša Simanić daleko bolje i da oporavak ide u dobrom smeru. 

"Borišina prva poseta agenciji nakon jedne od najtežih povreda, koje su ikad zadobijene na košarkaškom terenu. Uprkos tome, sastanak je bio baš kao i on sam, prepun pozitivne energije, planova za košarkaški oporavak (kada za to dođe vreme), a najviše od svega pun smeha, želje i vere da dolaze novi izazovi na košarkaškom terenu. Baš kao što je to pokazao u Manili slanjem motivacionih poruka saigračima iz bolničkog kreveta, i danas je pokazao snagu svog karaktera, koji zna da prepreka do uspeha nema", napisao je Ražnatović na Instagramu.

BONUS VIDEO: