INTERESANTNO

ŽELJKO MI JE REKAO: KAKO ŽIVIŠ, TAKO ĆEŠ I DA UMREŠ! Pero Antić ovo Obradoviću nikad nije zaboravio

Autor Nemanja Stanojčić

Pero Antić pričao je o stvarima koje voli i rečenici koju mu je Željko Obradović jednom prilikom rekao.

Izvor: MN Press

Željko Obradović devet puta osvojio je Evroligu, Pero Antić ima tri evropske titule, zajedno su bili šampioni 2017. godine sa Fenerbahčeom. Dobro se poznaju kako na terenu, tako i van njega. I jedan i drugi vole da se provesele uz muziku, kafanu, piće...

Priznao je to i nekadašnji košarkaš Crvene zvezde koji ne krije da u tome baš uživa. "Volim restorane, kafane, ne volim diskoteke. Volim da sednem sa odabranim društvom, malo pričamo, pevamo, mnogo se smejemo. Imam omiljenu pesmu, Sinan Sakić, 'Da se opet rodim'. Volim i čašu da razbijem. Meraklija", rekao je Antić u intervjuu za magazin "Elevate".

Ispričao je i šta mu je iskusni stručnjak kazao jednom prilikom. "Ne bih menjao ništa da se opet rodim. Željko Obradović mi je jednom rekao 'Kako živiš, tako ćeš i da umreš'. Uvek se držim onoga, ako ti nešto škodi, odmah menjaj, ako ne, onda radi dva puta više, to je moj moto."

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde proveo je dve sezone i u NBA, igrao je za Atlantu. "NBA i Evropa, nebo i zemlja. Ovo je Balkan, znate šta sve slušamo sa tribina i kada ide i kada ne ide, ljudi su temperamentni. U NBA je sve opušteno i podređeno igračima, sve je u službi košarkaša, da oni budu zadovoljni. Moja jedina i najveća želja bila je da igram u NBA i to sam i ostvario", zaključio je Antić.

 BONUS VIDEO: