Košarka

OVO NIJE ZBOGOM! Emotivno pismo NBA superstara: "Mislio sam da će ova vrata voditi u penziju, a ne tamo"

Autor Nemanja Stanojčić

Demijen Lilard emotivnim pismom obratio se Portlandu posle trejda...

Izvor: Profimedia

Demijen Lilard (33) ide po titulu u NBA ligi. Posle 11 godina provedenih u Portlandu otišao je u Milvoki i sa Janisom Adetokumbom pokušaće da postane šampion i da uzme pehar koji drži Nikola Jokić sa Denverom. Celog leta pričalo se oko trejda u Majami, tamo je želeo da ode po svaku cenu, na kraju je završio u Baksima.

Posle svega toga poslao je emotivno pismo na društvenim mrežama. "Želim da počnem pismo tako što ću vam reći da ovo nije zbogom, već samo vidimo se kasnije. Moje reči oduvek su bile iz srca kada sam pričao o vama i ovom gradu. Smatram ovo svojim domom, mnoge smatram članovima porodice i to se neće promeniti. Sjajni momenti na parketu ne mogu da se porede sa iskustvom koje imam sa svima vama. Nadam se da ćemo se jednog dana ponovo videti. Sada sam na izlaznim vratima, onim za koje sam se nadao da će biti u penziju, a ne i drugi tim. Zauvek ću biti zahvalan svima vama na podršci", napisao je između ostalog Lilard i zahvalio se pojedinačno mnogima u redovima Blejzersa.

Do sada je sedam puta bio deo Ol-stara, odabran je kao šesti pik 2012. godine i još uvek čeka na priliku da se bori za titulu. Očekuje se da će to imati u Milvokiju. Doduše, Džimi Batler tvrdi da su tom prilikom prekršili pravila i da treba da budu kažnjeni...

BONUS VIDEO: