Košarka

JANIS NA PARKETU DOMINIRA, ALI NJU MORA DA SLUŠA! Hit snimak Grka - pevao u kolima, a onda mu je stigla poruka

Autor Nemanja Stanojčić

Janis Adetokumbo snimao je sebe u autu kako peva, a onda mu je poruku poslala njegova supruga Maraja.

Izvor: Instagram/sincerelyymariah

Janis Adetokumbo sa Milvokijem napada titulu sledeće sezone. Dolazak Demijena Lilarda potvrda je velikih ambicija koje Baksi imaju. Žele i drugu titulu u razmaku od nekoliko godina. Dok traju treninzi i pripreme za obaveze na terenu sjajni Grk pravi šout van terena.

On se na Instagramu uključio i snimao sebe kako peva u svom automobilu. Družio se sa navijačima koji su mu pisali, komentarisali i šalili se. Sve do trenutka dok se u komentarima njie javila njegova supruga Maraja Ridelspriger. "Trebalo je da budeš kući pre sat vremena druže", napisala mu je ona.

Izgleda da je Janis brzo video taj komentar, pošto je posle toga odlučio da prekine snimanje. "Ljudi, volim vas sve, ali moram da idem kući. Žena će me ubiti". Njegova reakcija i sve što se dogodilo brzo je postalo hit na društvenim mrežama, pa su tako krenule razne šale. "Na parketu se ne plaši nikoga, ali ženu mora da sluša", bio je jedan od šaljivih komentara na njegov račun. Njih dvoje imaju troje dece, Lijama (3), Maverika (2) i ćerku Evu Bruk koja je rođena pre nekoliko nedelja.

BONUS VIDEO: