Košarka

MNOGO BOLJA ODBRANA I AGRESIVNOST! Željko se oglasio posle pobede, ima jednu ZAMERKU i pored "+40"

Autor Nemanja Stanojčić

Željko Obradović održao je konferenciju za medije posle pobede protiv Krke.

Izvor: Printscreen/YouTube/BC Krka

Partizan je upisao drugu pobedu u isto toliko utakmica u ABA ligi. Posle Mornara pala je i Krka. U Novom Mestu se srpski tim pitao za sve i pitanje pobednika nije se postavljalo ni u jednom trenutku (96:56). Razlika od 40 poena najbolje opisuje dešavanja na terenu.

Posle utakmice trener crno-belih Željko Obradović bio je zadovoljan onim što je njegov tim pokazao, uz jednu zamerku. "Dobro veče, prvo da se zahvalim i navijačima Partizana i Krke na lepoj atmosferi u dvorani. Mislim da su mogli da uživaju u lepoj košaraškoj utakmici. Počeli smo neuporedivo agresivnije od starta, zbog dobre odbrane dolazili smo do lakih poena u kontri, mada smo bili brzopleti u nekim situacijama", rekao je Obradović.

Pohvalio je kolegu Gašpera Okorna koji sa timom ima skor 1-1. "Evidentna je razlika u kvalitetu dva tima, mogu da mu čestitam i na prvoj utakmici i na ovome što je uradio večeras, treba da bude ponosan na svoj tim. Čestitam mojim igračima na ozbiljnosti i dobroj utakmici", zaključio je Obradović izlaganje, pošto tamošnji novinari nisu imali pitanja za njega.

BONUS VIDEO: