Košarka

VELIKI SKANDAL U GRČKOJ! Adetokunbo nasrnuo na Srbina, pa ga sudija izbacio iz igre (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Grčki košarkaš sukobio se sa Markom Lukovićem na utakmici grčkog prvenstva između Panatinaikosa i Marusija.

Izvor: Twitter/printscreen/@BasketNews_com

Na meču grškog prvenstva između Panatinaikosa i Marusija koja je završena 82:71 košarkaš Kostas Adetokunbo potpuno je izgubio živce pa nasrnuo na Marka Lukovića. Pitanje pobednika već je bilo rešeno, a Grk je napravio scenu kada je srpski internacionalac pokušavao da mu uzme loptu u trenutku kada je Adetokunbo ležao na parketu.

Grk je odmah nasrnuo na Lukovića, a zatim su se umešali i saigrači oba tima. Nakon što su arbitri uspeli da smire uzavrele strasti igrača, sudija je odmah isključio Grka i poslao ga van terena jer je video nameru da želi da udari Srbina. Ubrzo nakon što je Adetokunbo izašao sa terena, utakmica je nastavljena a vrlo brzo i završena.

U Marusiju uz Lukovića nastupaju još i srpski košarkaši Stefan Peno i Miroslav Raduljica. Luković je prethodne dve sezone proveo u Španiji, u ekipi Breogana, a tokom karijere je imao je priliku da nastupa u raznim klubovima u Evropi. Svoj profesionalni put počeo je u Megi, posle čega je igrao za Trijer, MZT, Krku, Mursiju, Le Portel, Manresu, Igokeu, Primorsku, Split, te na kraju i Breogan.

BONUS VIDEO: