NE GOTIVI GA

JOKIĆ MU IDE NA ŽIVCE - NE ZNAM KOME JE OVO SIMPATIČNO! Navijaču Lejkersa Srbin baš smeta: "Stalno to radi"

Autor Nemanja Stanojčić

Jedan navijač Lejkersa ljud je na Nikolu Jokića...

Izvor: Printscreen/Twitter/Adam Mares

Nikola Jokić sa Denverom osvojio je titulu, pa je onda uzeo dug odmor. Uživao je na koncertima, trkama konja, odmarao se i posle svega toga vratio se u Ameriku i sprema da odbrani NBA trofej. Pred početak sezone javio se i jedan navijač Lejkersa na društvenim mrežama i on baš ne voli srpskog centra.

Smeta mu stav koji Nikola ima prema određenim stvarima, tačnije smetaju mu njegove izjave. Komentarisao je snimak na kom Jokić kaže da se "ništa nije promenilo u njegovom životu posle titule". To ga je iznerviralo. "Žao mi je, ali mi nije žao ustvari. Ovo nije slatko ni lepo, ponavlja se i nervira me", napisao je Daman Rangula.

Javili su se drugi u komentarima i pitali su ga šta je njegov problem i zašto ne voli Nikolu. "Obožavam njegovu igru i njega kao igrača, ali taj ceo stav 'ne zanima me košarka' mi smeta. Ja sam navijač koji posvećuje slobodno vreme sportu i stalno se žali za slične stvari. Uživaću u njegovim potezima na terenu", pojasnio je Daman koji se na Tviteru predstavlja kao navijač Los Anđeles Lejkersa.

Jokić je ujedno odigrao i prvi meč u predsezoni i nije se proslavio protiv Finiksa, mada je imao jedan zanimljiv potez sa Jusufom Nurkićem.

BONUS VIDEO: