Strašno...

PRED DECOM PREBIJAO ŽENU, PA PREKRŠIO USLOVNU! NBA as ide u ZATVOR zbog razbijanja?! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Košarkaš Majls Bridžis poznat po atraktivnim zakucavanjima sebi uništio karijeru.

Izvor: Profimedia

NBA superstar Majls Bridžis uhapšen je i osuđen zbog nasilja u porodici, jer je u Los Anđelesu pred decom pretukao svoju suprugu Mišel Džonson, ali se sada slučaj komplikuje. Nakon što je platio kauciju i napustio pritvor, Bridžis je napravio novi skandal - prekršio je desetogodišnju zabranu prilaska zbog čega bi mogao u zatvor!

Za Majlsom je izdata poternica, postoji nalog za njegovo hapšenje jer je još u januaru razbio prozor na automobilu Mišel Džonson, ispred zgrade u kojoj ona stanuje. To se smatra kršenjem uslovne kazne, pa bi umesto na NBA parketima Bridžis mogao da se nađe iza rešetaka!

Inače, Mišel Džonson je nakon pretrpljenog nasilja na društvenim mrežama objavila niz fotografija u kojima se vidi kako je profesionalni košarkaš bio nasilan. Uz to, dostavila je javnosti izveštaj od lekara u kojem se pominje niz povreda nanetih udarcima - od potresa mozga, pokidane bubne opne, frakture nosa, pokidanih mišića, do modrica i ogrebotina... Pogledajte kako je izgledala:

Majls Bridžis se u prvi mah usaglasio sa kaznom koja mu je određena, ali je očigledno rešio da prekrši jedan od njenih delova. Takođe, NBA igrač je dobio suspenziju od 30 utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, od čega je 20 mečeva odradio prethodne sezone. Očekivalo se da će nakon 10 utakmica u novoj sezoni moći da zaigra opet, ali...

Možda će Majls Bridžis u tim trenucima već biti u zatvoru. Inače, ovako izgleda lepotica Mišel Džonson koju je tukao! Ona je svojevremeno bila u centru pažnje jer je klikom na pogrešno dugme objavila svoju golu fotografiju!

BONUS VIDEO: