Košarka

ZVEZDA U PAKLENOM RITMU - PET MEČEVA ZA 10 DANA! Ivanović oprezan pred gostovanje: "Odbranom do pobede"

Autor Nemanja Stanojčić

Duško Ivanović i Dejan Davidovac izneli su svoja očekivanja pred meč sa Borcem u ABA ligi.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet posle poraza u Kaunasu okreće se obavezama u ABA ligi. Utakmicom protiv Žalgirisa započet je ciklus od pet mečeva za 10 dana. Prvi naredni rival na tom putu je Borac u Čačku (nedelja 18 časova). Očekuje se da će hala biti puna.

Oba tima posle dva kola regionalnog takmičenja imaju isti učinak, po dve pobede. "Čeka nas teška utakmica, ne samo zbog toga što smo igrali meč u Kaunasu, već zbog rivala koji je odlično otvorio sezonu, koji je dobro vođen sa klupe, koji igra dobro, i koji će nakon uvodne dve pobede igrati rasterećeno, ali sa puno samopouzdanja. Moraćemo da odigramo dobru utakmicu, angažovano, uz dobru odbranu kako bi došli do bodova", rekao je Duško Ivanović.

Sa njim se složio i Dejan Davidovac. "Stigli smo iz Kaunasa u petak uveče, odradili smo trening oporavka u subotu, već u nedelju imamo utakmicu koja neće biti laka. Borac ove sezone ima iskusnu i dobru ekipu i to je pokazao i na parketu sa dve uvodne pobede. Pozivam i naše navijače da nam pruže podršku u nedelju, dvorana Borca je uvek bila dobar domaći teren i podrška za domaću ekipu", jasan je Davidovac.

Posle meča sa Borcem sledi duplo evroligaško kolo protiv Monaka (sreda, beogradska Arena) i Virtusom (petak, Bolonja), pa u ponedeljak sledi meč sa FMP-om.

BONUS VIDEO: