Košarka

NIKOLA JOKIĆ POSTAO TRENER - I TO NERVOZAN! Pred svima uzeo tablu i NACRTAO im šta da rade, jedno mu se nije svidelo!

Autor Marina Periškić

Nikola Jokić je dokazao da na terenu može sve, a sada je u ulozi trenera predvodio ekipu.

Izvor: X/Harrison Wind/Screenshot

Nikola Jokić preuzeo je ulogu trenera na terenu na prijateljskoj utakmici Denver Nagetsa. To je zapravo bio trening "pet na pet", gde je ceo tim podeljen u dve ekipe koje su igrale jedna protiv druge. Već je odavno svima poznato da Somborac nesebično daje savete svojim saigračima, treneru i saradnicima, pa je tako i ovoga puta uzeo tablu u ruke i zajedno sa saigračem Aronom Gordom poveo tim na otvorenom treningu.

Zanimljiva situacija desila se tokom utakmice kada je Somborac uzeo marker i tablu u ruke i objašnjavao je igraču u svom timu kako treba da izgleda akcija i nije odustao dok nije isterao svoje, pa je ovaj snimak postao viralan na društvenim mrežama.

Ekipa Denvera startuje novu sezonu 25. oktobra protiv ekipe Los Anđeles Lejkersa, koju su savladali u finalu Zapadne konferencije u prej-ofu. Do tada, Jokićev tim očekuju tri prijateljske utakmice, jedna protiv Čikaga i dva puta će snage odmeriti sa Klipersima, a do tada imamo priliku da vidimo da Srbin pokazuje i naklonost ka trenerskom poslu, što bi moglo da bude njegov izbor kada završi profesionalnu karijeru.

BONUS VIDEO: