Košarka

HALO? ŠTA ĆE TVOJ PARTIZANOV DRES OVDE!? Kevin Panter odmah pozvao Lesora: PAZI šta ćeš da kažeš! (VIDEO)

Autori Mladen Šolak Nemanja Stanojčić

Hit scena na otvaranju novog Partizanovog butika.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Partizan je otvorio novu prodavnicu u centru grada (Kralja Milana 6), a tom prilikom Kevin Panter je napravio šou. Video je izložen prošlosezonski dres Matijasa Lesora, sada centra Panatinaikosa, i odmah ga je pozvao. Oko njega bili su Danilo Andjušić, Uroš Trifunović i Alen Smailagić koji su nagađali da li će Francuz da se javi na poziv kapitena crno-belih.

Posle malog čekanja, Lesor se javio. “Šta tvoj dres radi ovde?” pitao ga je Kevin, a kada je Matijas krenuo da odgovori upozorio ga je da ima mnogo ljudi tu i da pazi na rečnik, pa su svi počeli da se smeju. Usledile su razne šale i dobacivanja, pa je Panter podigao telefon i na video pozivu pokazao Lesoru koliko ima ljudi, a on je na to odgovorio pozdravom za sve.

Igrači i navijači šetali su kroz prodavnicu, već su kupili dresove pojedinih igrača, a Danilo se našalio kad nisu mogli da nadju njegov dres za fotografisanje. “Moj dres niste stavili?”, upitao je Anđušić, ali je ubrzo ipak pronadjen.

Posle toga je zamenik kapitena stao pred kamere. “Drago mi je što je ovo otvoreno i to baš pred naš prvi meč u Evroligi sa Barselonom. Srećan sam što će navijači imati priliku da kupe razne stvari i da se dodatno povežu sa nama na taj način. Jedva čekam da ih vidim u punoj Areni u utorak”, zaključio je Danilo.

Pogledajte tu scenu: