Košarka

JOKIĆU, ŠTA TO GLEDAŠ NA TELEFONU?! Odmah im je pokazao - pogađajte šta su videli na ekranu! (FOTO)

Autor Marina Periškić

Najbolji košarkaš sveta ponovo podsetio šta su njegovi spotski prioriteti kad napusti teren.

Izvor: Profimedia

NBA šampion Nikola Jokić odavno je pokazao svoju opsednutost konjima i trkama i uvek iznova je dokazuje. Trenutno se nalazi u Denveru gde se održavaju poslednje pripremne utakmice uoči nove sezone koja je na programu od 25. oktobra, a prvi protivnik Jokićevog tima su Los Anđeles Lejkersi. Dok su svi igrači Denvera fokusirani na obaveze u klubu, Somborac koristi svaku priliku kako bi se posvetio još jednoj svojoj velikoj ljubavi - a to su konji, na čiju trku u rodni kraj je poveo i saigrača Erona Gordona.

Novinari Denvera primetili su da Jokić non-stop gleda u telefon, a kada su ga upitali da li može da okrene telefon, on je iste sekunde to uradio i pokazao svima da gleda konjičke trke. Nije to preterano iznenadilo medije, kao ni javnost jer je već svima poznato da Nikola ne može bez svojih ljubimaca.

Ipak, Nikola je pokazao i prošle i prethodnih sezona da uvek može da ostane potpuno fokusiran i na košarku i na konje i to ga nije omelo da prošle sezone predvodi ekipu do titule. Prosečno je postizao 24,5 poena, 11,8 skokova i imao je 9,8 asistencija po utakmici i time je opravdao svoj status najkorisnije igrača Nagetsa - novog prvaka NBA lige.

BONUS VIDEO: