Uvećava se...

"ŠTA RADIŠ? SKAUTIRAŠ?" Marej prišao Jokiću, pa ostao u šoku - evo šta mu je Nikola rekao! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Kanadski košarkaš Džamal Marej iznenadio se odgovorom Nikole Jokića koji nije mogao odmah da se seti koliko konja ima.

Izvor: Instagram/NBA/printscreen

Najbolji igrač NBA Nikola Jokić ovih dana se priprema da Denver povede ka odbrani titule u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, ali to radi na svoj način. Nakon što je pre nekoliko dana svima pokazao šta to on radi na telefonu dok ostali misle o košarci, sada je saigraču Džamalu Mareju pojasnio kakvim se skautingom bavi nekoliko dana pred početak sezone - naravno da su u pitanju konji!

Na snimku koji je NBA podelila na svojim profilima na društvenim mrežama vidi se kako Nikola Jokić gleda u svoj mobilni telefon, nezainteresovan za dešavanja u okolini. Njegov najbolji saigrač Džamal Marej prilazi i seda pored srpskog košarkaša, radoznao da vidi šta je okupiralo pažnju dvostrukom MVP-iju NBA lige. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Šta je to?", upitao je Marej, a Nikola je odmah odgovorio "Skautiram konje". Kanadskog košarkaša zanimao je još jedan detalj. "Skautiraš? Koliko imaš konja?", pitao je srpskog košarkaša i bacio ga u rebus. "Recimo sedam, osam... O, deset, dvanaest!", rekao je Nikola Jokić kada je uspeo da prebroji sva grla koja su u njegovom vlasništvu.

Da je Džamal Marej, poput saigrača Erona Gordona, odlučio da deo letnje pauze provede u Srbiji i on bi znao kakva je tačno situacija u ergeli Nikole Jokića. Američki košarkaš je tokom leta deo odmora proveo u Somoru, gde je u društvu najboljeg igrača Denvera posmatrao trke i jako navijao za Nikolike konje.

BONUS VIDEO: