Košarka

CRVENA ZVEZDA I NEMANJA BJELICA - ŠTA SE DEŠAVA? Duška više nema, a nema ni raskida ugovora!

Autor Nikola Lalović

Nemanja Bjelica je, po svemu sudeći, još uvek ugovorno vezan za Crvenu zvezdu. Da li će se vratiti u tim?

Izvor: MN Press

Velike promene u Crvenoj zvezdi! Otišao je Duško Ivanović, stigao je Janis Sferopulos, a sada se otvara pitanje šta će biti sa Nemanjom Bjelicom. Iskusni krilni centar je došao kao veliko pojačanje posle sezone u kojoj je zbog povreda u Fenerbahčeu jedva igrao, a onda se desio sukob sa Duškom Ivanovićem.

Zaigrao je na pripremnim utakmicama za crveno-bele, a onda je povučen iz tima. Ipak, za sada ni u jednom momentu nije bilo objave o tome da je sa njim ugovor raskinut. 

"Sve će biti jasnije za par dana. Ovo sto se pojavljuje u medijima oko sukoba sa Ivanovićem, mnogo se spekuliše. Oglasićemo se za par dana i sve će biti jasno", rekao je 11. oktobra portparol Crvene zvezde Igor Vujičin. Od tada nije bilo novih informacija o Bjelici, a videćemo šta će dolazak Sferopulosa značiti za trofejnog krilnog centra. 

Nekadašnji MVP Evrolige i osvajač NBA prstena iz 2022. godine je za Crvenu zvezdu igrao već jednom od 2008. do 2010. godine kada je predvođen Svetislavom Pešićem oživeo karijeru i lansirao se u sam evropski vrh. Sada je došao da završi svoj igrački put u istom klubu. Da li je taj kraj već došao ili ćemo ga opet videti na terenu u crveno-belom? Odgovor bi trebalo da saznamo u narednim danima. 

BONUS VIDEO: