Košarka

MOŽEMO DA USPEMO! HVALA GOSPODINU ČOVIĆU... Novi Zvezdin trener u Pioniru - ovo je njegova prva poruka! (VIDEO)

Autor Marina Periškić

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos dao je prvu izjavu po po dolasku u klub sa Malog Kalemegdana.

Izvor: Youtube/ KK Crvena zvezda Meridianbet/screenshot

Grčki trener Janis Sferopuloszamenio je na klupi Duška Ivanovića, a ugovor sa crveno-belima potpisao je na dve godine. U nedelju je sa ekipom zvanično odradio prvi trening uoči gostovanja FMP-u u Železniku, u okviru utakmice četvrtog kola ABA lige koja je na programu u ponedeljak od 18 časova. Tom prilikom Stefopulos je u izjavi za klupski sajt komentarisao svoj dolazak i aktuelni trenutak crveno-belih.

"Pre svega, počastvovan sam što sam trener Crvene zvezde. Veoma mi je važno da sam deo familije i ovom prilikom hvala gospodinu Čoviću i celom menadžmentu što su me doveli. Veoma sam uzbuđen jer ću trenirati ovaj tim. Mislim da možemo da uspemo i da uradimo velike stvari zajedno - igrači, menadžment i navijači koji su fenomenalni. Nestrpljivo dočekujem utakmice, da na terenu gradimo tim koji već imamo i da donesem uspeh klubu", rekao je u svom izlaganju trener, pa dodao:

"Znamo kako da nastavimo u toku sezone, uradićemo dosta stvari, ali ići ćemo korak po korak, najvažnije je da igrači shvate šta želim od njih, ali da ne trpi naša igra u međuvremenu. Sad je najvažnije da se držimo zajedno i da se borimo zajedno", istakao je Janis Sferopulos.

Janisa Sferopulosa prva izjava
Izvor: Youtube / KKCrvena zvezda

BONUS VIDEO: