Košarka

ZVEZDA NA MUKAMA, NOVA POVREDA PRED DERBI! Nedović je na terapijama, a kapiten se PREVIJAO od bolova na parketu!

Autor Nemanja Stanojčić

Branko Lazić povredio se pred večiti derbi.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda Meridianbet namučila se u Železniku protiv FMP-a. Uspela je da upiše pobedu, ali ono što mnogo više brine jeste povreda Branka Lazića. Kapiten crveno-belih se taman oporavio od povrede i vratio se na parket i onda se ponovo povredio i to u poslednjim sekundama utakmice.

Na oko 20 sekundi pre kraja je dobio udarac u predelu rebara i ostao je da leži na terenu. Ušao je klupski lekar, okupili su se i saigrači i protivnički igrači. Ubrzo je prišao i trener Janis Sferopulos. Sa bolnom grimasom na licu je ležao, pa je ustao i uz pomoć drugih je otišao na klupu, što može da bude veliki udarac pred derbi.

Povređen je i Nemanja Nedović, dok protiv FMP-a nije igrao Marko Simonović. "Lazić je dobio udarac u rebro, doktori će nam reći koliko je ozbiljno. Marko je imao virus, očekujem da će biti spreman u utorak, dok je Nemanja na terapijama", rekao je Sferopulos na konferenciji posle meča. Slede dva večita derbija, oba u Areni, prvo u Evroligi 26. oktobra, pa u ABA ligi 30. oktobra, domaćin je Partizan.

BONUS VIDEO: