TRANSFER?

ODUŠEVIO PROTIV PARTIZANA, MIŠKO GA VEĆ NUDI! Zaboravljeni MVP - "Bez njega dva poraza, sad 2-0!"

Autor Milutin Vujičić

Čini se da se Nikola Janković neće dugo zadržati u "svojoj" Megi posle meča sa Partizanom.

Izvor: MN Press

Uticajni srpski agent Miodrag Ražnatović oduševljen je partijom Mege protiv Partizana u četvrtom kolu ABA lige. Mega je slavila 88:86 u poslednjoj sekundi zahvaljujući autokošu Uroša Trifunovića, posle čega je Ražnatović na Tviteru napisao da je to "najveća pobeda u istoriji kluba", a i dan kasnije nastavio je da hvali njihove igrače.

Tako je posebnu pažnju želeo da posveti Nikoli Jankoviću koji je tek nedavno stigao u Megu i već u prve dve utakmice ostavio je veliki uticaj na tim. Iskusni košarkaš je prvo protiv FMP-a ubacio 16 poena, da bi potom i protiv Partizana imao zapaženu partiju sa sedam poena i pet skokova. Ipak, ono što je posebno upečatljivo je da je Mega ostvarila dve pobede sa njim u ekipi, dok je takođe izgubila dva susreta bez njega.

"Mega bez Nikole Jankovića, koji ima otvoreni ugovor sa klubom, ima 0-2. Sa njim 2-0! Bivši MVP ABA lige je okrenuo sezonu za Megu i mnogo pomogao klincima. Njegov prosek je 11,5 poena i 4,5 skokova. Već ima mnogo interesovanja za njega", istakao je poznati agent na Tviteru.

Podsetimo, Nikola Janković ima 29 godina i karijeru je počeo u Šarlroi u Belgiji, da bi potom igrao za Megu 2015/16. Nastupao je za Olimpiju, Sakarju, Estudijantes, Partizan, Podgoricu, pa opet Megu u kojoj je bio MVP ABA lige. Od tada je igrao za Breogan, FMP i sada Megu sa kojom ima "otvoreni ugovor" i može da ode u slučaju dobre ponude. Videćemo kako će se to na kraju odraziti na tim Marka Baraća.

BONUS VIDEO: