HM...

JOKIĆ NIJE IGRAO ZA SRBIJU I SAMO JE LUMPOVAO? Varate se - Nikola otkrio gde je bio četiri meseca!

Autor Milutin Vujičić

Nikola Jokić kaže da je leto proveo radno, što mnogi navijači nisu primetili.

Izvor: YouTube/House of Highlights/Screenshot

Srpski košarkaš Nikola Jokić zablistao je na startu nove NBA sezone i Denveru je doneo laku pobedu protiv Lejkersa (119:107) uz prvi zabeležen tripl-dabl u pohodu na drugi uzastopni šampionski prsten. Bila je to prva utakmica koju je Nikola Jokić odigrao od letos, kada je upravo osvojio titulu sa Nagetsima pobedivši Majami u NBA finalu 4:1, a sve je zanimalo kako je proveo leto ako već nije igrao za reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu?

Upravo to su ga pitali poznati košarkaši, koji su se smejali i dok je Šekil O'Nil na srpskom Jokiću izjavljivao ljubav, a iako smo čitavog leta viđali kako se Somborac provodi i lumpuje, istina je da je bio u teretani. Da nije, teško da bi već prve noći zabeležio tripl-dabl protiv Lejkersa.

"Ne znam da li bi trebalo to da vam govorim o košarci, ali... Bio sam u teretani tokom leta, preskakao sam je samo nedeljuom. Pripremao sam moje telo za novu sezonu. Mislim da je naše telo alat i ako nije spremno nešto će se desiti i povredićete se. Zbog toga Nisam preskakao niti jedan dan treninga. Možda jesam malo manje bio na terenu, koji dan, mesec ili dva meseca", nasmejao se Jokić dok je govorio na ovu temu.

Pogledajte i kako je Jokić trenirao ovog leta i kako izgleda na startu nove sezone, a zvanični podaci sa sajta NBA lige govore da srpski košarkaš ima 129 kilograma - i tek su Nurkić i Marjanović teži od njega:

Pogledajte i kako izgleda unikatni šampionski prsten koji je dobio Jokić:

BONUS VIDEO: