Košarka

VILDOZA OBLAČI CRVENO-BELI DRES? Ataman ga otpisao za derbi, a navijači ga zovu!

Autor Nemanja Stanojčić

Luka Vildoza navodno je višak u Panatinaikosu, a zovu ga navijači Olimpijakosa.

Izvor: MN Press

Luka Vildoza neće igrati za Panatinaikos na derbiju grčkog šampionata protiv Olimpijakosa. Ergin Ataman odlučio je da Argentinac bude jedan od igrača van spiska zbog ograničenja broja stranaca. Dok jedni tvrde da je u pitanju lakša povreda, pojavile su se spekulacije da ga je Turčin "precrtao" i da ga ne želi u timu.

Posle svega toga su se javili i navijači Olimpijakosa koji ga zovu da dođe u crveno-beli deo Pireja. "Želimo ga u timu ako ga PAO otpusti", napisao je jedan od navijača na Tviteru i izazvao veliku pažnju u Grčkoj. On na startu nove sezone u Evroligi prosečno beleži 8,2 poena, 2,4 skoka i 3 asistencije po meču u Evroligi.

Inače, pre dolaska Atamana u Panatinaikos Vildoza je već bio potpisan. Posle toga pojavile su se priče u grčkim medijima da turski stručnjak nije želeo argentinskog pleja i da je on doveden pre njegovog dolaska i da se sa tim nije složio. Da li će nekadašnji organizator igre Crvene zvezde obući na kraju crveno-beli dres ili neki drugi. Biće poznato u narednom periodu.

 BONUS VIDEO: