Košarka

MESI VIDEO ĐOKOVIĆA I ODMAH KRENUO KA NJEMU! Leova supruga prišla Novaku - evo kako je reagovao!

Autor Mladen Šolak

Najbolji je odmah prepoznao najboljeg.

Izvor: X/All About Argentina/Screenshot

Novak Đoković i Lionel Mesi sreli su se u Parizu, na dodeli Zlatne lopte, gde je Mesi bio najveća zvezda, a verovali ili ne - bilo je onih koji nisu znali ko je Đoković.

Naravno, Mesi je odlično znao ko je Đoković i na neki način Novak je i dočekao Lea u teatru Šatle, jer je davao intervju na crvenom tepihu u trenutku u kojem je Argentinac došao sa suprugom i sa sinovima. Srbin se okrenuo, srdačno se pozdravio sa Argentincem, kao i sa njegovom suprugom.

Kada je video suprugu Lionela Mesija, Đoković joj je prišao i takođe se srdačno pozdravio i poljubio sa njom, nakratko prekinuvši intervju koji je nastavio odmah posle rastanka sa slavnim parom. Pogledajte taj susret:

Đoković boravi u Parizu na tamošnjem teniskom Mastersu u Barsiju, gde je rekordnih šest puta osvajao titulu i gde će od srede igrati za sedmi trofej, na početku svoje "jesenje" serije turnira, jer će igrati i u Torinu na Završnom Mastersu, a potom i u Španiji, na završnici Dejvis kupa.

Nole je u Parizu bio viđeni gost i na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju, gde je sedeo sa albanskom pevačicom Ritom Orom, a viđen je i u društvu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, zbog čega je Novaka kritikovao Zoran Milanović, predsednik Hrvatske.

BONUS VIDEO: