HIT!

SKIDALA JE KOŠARKAŠE, A SAD IM "OBLAČI" GAĆE: Kim Kardašijan se udružila sa NBA ligom!

Autor Milutin Vujičić

Interesantan dogovor Kim Kardašijan i NBA lige.

Izvor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Najpoznatija rijaliti zvezda Kim Kardašijan ne sedi skrštenih ruku nego se ozbiljno bavi i biznisom. Tako je njena kompanija "Skims", nakon kampanje u kojoj su gostovali Nejmar, Nik Bosa i Šej Gildžes-Aleksander, potpisala saradnju sa najjačom košarkaškom ligom sveta - NBA. Tako je linija donjeg veša postala jedan od zvaničnih sponzora takmičenja.

Ugovor stupa već ove sezone na snagu, a Adam Silver je objasnio da se ne odnosi samo na NBA ligu, nego i na WNBA (žensku košarkašku ligu), ali i na državni tim Sjedinjenih Američkih Država.

Mnogi u javnosti kritikuju ovakav potez NBA lige, pošto smo navikli da ugovore potpisuju samo sa najpoznatijim kompanijama, ali veruju da će i uz Kim Kardašijan - koja je naslovno lice ovog brenda - samo nastaviti zajedno da rastu. "Neverovatno sam ponosna na partnerstvo sa NBA ligom, to je već odraz našeg sve većeg uticaja na kulturu", objasnila je Kim Kardašijan u zvaničnom saopštenju.

Kim Kardašijan je inače povremeni gost NBA utakmica, pogotovo onih u završnici sezone u Los Anđelesu ili San Francisku, a košarku je daleko više pratila dok je izlazila sa košarkašima. Tako je sa Krisom Hamfrisom (bivši igrač Nju Džerzija i drugih klubova) bila u braku 72 dana tokom 2011. godine i spajali su je sa mnogim drugima poput Krisa Pola. Njena sestra Kloi sa Lamarom Odomom i Tristanom Tompsonom, dok još Kendal Džener može da se pohvali "NBA petorkom".

BONUS VIDEO: