POGLEDAJTE!

JOKIĆEV TIM SE MASKIRAO ZA NOĆ VEŠTICA! A onda se pojavio Nikola - i ispunio je OBEĆANJE! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte šta su košarkaši NBA šampiona Denvera obukli za Noć veštica.

Izvor: Instagram/nuggets/printscreen

Nikola Jokić je po svim košarkaškim parametrima prvo lice NBA lige, međutim zbog toga što nema društvene mreže, ne oblači se ekscentrično i "ne izmotava se" kao neke njegove kolege, daleko je od popularnosti koju imaju neki drugi. Tako je i za Noć veštica imao "najdosadniji kostim", odnosno održao je obećanje koje je dao na konferenciji za medije posle meča sa Jutom na kom je upisao rekordni tripl-dabl.

"Hoću li se maskirati za Noć veštica? Ne!", kratko je rekao Nikola Jokić i u međuvremenu niko nije mogao da ga ubedi u suprotno pred odlazak na gostovanje Minesoti, gde su se njegovi saigrači na avionskoj pisti pojavili maskirani.

Može se reći da je najkreativniji bio Deandre Džordan, koji se obukao kao pevačica Tejlor Svift na utakmicama Čifsa na kojima navija za svog novog momka Trevisa Kelsija, dok smo videli i po kog Kena, Vulverina, T-Reksa, Baza iz Priče o igračkama i mnoge druge kreativne kostime... A potom se pojavio Nikola Jokić, obučen u trenerku Denvera, dakle može se reći da se "maskirao" se u samog sebe za ovu Noć veštica!

Pogledajte i kako je Jokić "ispunio" obećanje i sigurno razočarao mnogobrojne navijače koji bi želeli i njega da vide kao i ostale NBA zvezde, ali uzalud se nadaju.


BONUS VIDEO: