Majstori!

DAJ NEKU DVOJICU, DA IH IZUBIJAMO! Tadić došao kod Gudurića, pa napravio ŠOU na treningu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Dvojica rpskih sportista koji nose dres Fenerbahčea hit među navijačima turskog kluba.

Izvor: Twitter/europacnfleague/printscreen

Fudblaeri Fenerbahčea igraju fantastičnu sezonu za sada i pobedili su svaki meč u svim takmičenjima, a Dušan Tadić brzo je postao jedan od miljenika navijača. Turci su o kapitenu fudbalske reprezentacije Srbije pevali i na košarkaškom meču u Minhenu, pa je Tadić "ispoštovao" i posetio trening košarkaša na kojem se sreo sa Melihom Mahmutogluom, ali i srpskim reprezentativcem Markom Gudurićem. njihov susret bio je posebno zanimljiv.

Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem Dušan Tadić šutira slobodna bacanja. U odelu je gađao sa linije penala i bio polovično precizan, ali samopouzdanja nije manjkalo jednom od najboljih fudbalera u turskom šampionatu. "Možeš ako hoćeš da zoveš neku dvojicu da ih izubijamo", rekao je Tadić guduriću između dva slobodna bacanja, a na Markovu opasku dobacio je još i "Ja sam najbolji pod pritiskom". Pogledajte tu scenu:

Marko Gudurić je za Fenerbahče igrao između 2017. i 2019. godine, pa među navijačima već ima kultni status. On se nakon jedne NBA sezone vratio u Tursku i 2020. godine ponovo obukao dres tima iz Istanbula, a sada je malo vremena na treningu proveo sa zemljakom koji od pre nekoliko meseci nosi dres istog kluba. Dušan Tadić je tokom leta stigao u klub kao jedno od najvećih pojačanja i važan je deo tima koji igra fantastično na početku nove sezone.

BONUS VIDEO: