HM...

"TATA, JA ŽENIM SVOJU DADILJU (49)!" Džordanov sin sve ostavio U ŠOKU, a onda je ocu postavio neprijatno pitanje

Autor Milutin Vujičić

Markus Džordan baš uživa sa Larsom Pipen, bivšom ženom saigrača svog oca.

Izvor: Instagram/larsapippen/Screenshot

Markus Džordan (32), sin najboljeg košarkaša svih vremena Majkla Džordana, potpuno je "odlepio" za Larsom Pipen (49). U pitanju je bivša supruga Skotija Pipena, najvažnijeg Džordanovog saigrača u Čikagu sa kojim je osvojio šest šampionskih prstenova, koja je Markusa čak čuvala kao dete, da bi se decenijama kasnije nešto "razvilo" između njih. I ne da nisu neozbiljni, Markus je zaprosio Larsu i planiraju brak!

Već duže vreme američki mediji prenose da Majkl Džordan ne odobrava tu vezu, zbog istorije rijaliti takmičarke Larse Pipen, međutim Markusov plan je da mu otac bude kum na svadbi. Na prvi pogled čudna situacija, ali ništa čudno za njihovu porodicu kojoj je to na neki način već tradicija.

"Nismo još odredili datum, ali radimo na planiranju, dogovaramo se oko lokacije, broja gostiju i sličnih stvari. Ja sam bio kum na njegovom venčanju, kao i na venčanju mog brata, tako da želim da se ta tradicija nastavi", rekao je Markus Džordan koji je opet upitan da naglas kaže šta zaista "Em Džej" misli o njegovoj izabranici, a želevši da spusti loptu preneo je samo četiri reči koje mu je otac uputio: "Ti si odrasla osoba".

Podsetimo, Larsa Pipen je osim sa Skotijem Pipenom i Markusom Džordanom, bila sa još nekoliko košarkaša Tristana Tompsona, Malika Bizlija... Videćemo da li će se na kraju i skrasiti sa Džordanovim sinom.

BONUS VIDEO: