Haos

EPSKI RASPAD - HTELI NBA TITULU, SAD REĐAJU PORAZE I SKANDALE: Glavni igrač tukao i vadio pištolje, pa ih zakovao za dno

Autor Nikola Lalović

Memfis Grizlisi nisu ni senka onog tima iz prošle i pretprošle sezone. Nije ni čudo...

Izvor: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Delovali su prošle sezone kao kandidati za ttulu, a onda se sve raspalo! Na početku ove NBA sezone Memfis Grizlisi posle dramatičnog poraza od Portlanda nakon produžetka 115:113 imaju šest poraza i bez pobede su, tako da su trenutno ubedljivo najgori tim NBA lige. 

Ipak, nikoga ne čude previeše ovakve igre tima za koji se mislilo da može i do NBA prstena jer je haos u sastavu očigledan. Sve je počelo kada je prošle sezone najbolji igrač ekipe Dža Morent počeo da pravi probleme i da bude u skandalu za skandalom. 

On je prvo potpisao petogodišnji ugovor na 193.000.000 dolara, a onda krenuo da pravi probleme. Prvo je hteo da se tuče sa igračima Indijane u januaru, potom se slikao na instagramu dok je mahao pištoljem, pa se otkrilo i da je napao jednog maloletnika na partiji basketa u kraju. Sve se nastavilo kada je ponovo snimljen sa pištoljem na instagramu i sada ne može da igra jer je suspendovan na 25 utakmica.

Uz sve to pred početak sezone povredio se Stiven Adams, centar koji je ključan za odbranu ovog tima i lider u svlačionici i možda ga neće biti cele sezone. Takođe posle brojnih problema, provociranja Lebrona Džejmsa i incidenata na terenu tim se odrekao DIlona Bruksa koji je pušten u Hjuston Roketse. 

BONUS VIDEO:

Tagovi